Ανακοίνωση του καθηγητή κ. Σπινθηρόπουλου σχετικά με φοιτητές που έχουν δυσλεξία

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχείρησεων – Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας που έχουν Δυσλεξεία ότι,
Για τα μαθήματα:
1) Διοικητική Λογιστική ( του π. ΤΕΙ ) και 2) Μικροοικονομική Ανάλυση (Μικροοικονομία)  (πρώην ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο ),ότι:
1.Όσοι έχουν αποδεδειγμένα πρόβλημα δυσλεξίας.
2. Έχουν καταθέσει τα ανάλογα δικαιολογητικά στη γραμματεία.
3.Δεν έχουν κάνει υποβολή απαλλακτικής εργασίας για τα άνω μαθήματα και επιθυμούν να εξεταστούν προφορικά ( μέσω της εφαρμογής zoom ) θα πρέπει:
α) Να μελετήσουν τις διαφάνειες στο e class του μαθήματος.
β)Να διαθέτουν “φοιτητικό πάσο” ή ” αστυνομική ταυτότητα- διαβατήριο” προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπεία τους , πριν την έναρξη της προφορικής εξέτασης.
γ)Να αναμένουν ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία, ώρα και το link της εικονικής αίθουσας που θα συνδεθούν.Ο βαθμός θα προκύψει ΜΟΝΟ από την προφορική εξέταση ασχέτως εαν έχει κάνει υποβολή απαλλακτικής εργασίας. Εάν έχετε κάνει υποβολή απαλλακτικής εργασίας αλλά επιθυμείτε να εξεταστείτε ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ τότε ΒΑΘΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ (ΕΞΑΧΘΕΙ) ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Ο καθηγητής,
Δρ. Σπινθηρόπουλος Κωνσταντίνος.

Διεξαγωγή εξ αποστάσεως εξετάσεων για τους φοιτητές που δήλωσαν ότι δε διαθέτουν τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό

Οι φοιτητές/τριες που δήλωσαν ότι δε διαθέτουν τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό για τη συμμετοχή τους στις εξ αποστάσεως εξετάσεις, μπορούν να προσέρχονται στο κτίριο του ΠΔΜ επί των οδών Μπακόλα και Σιαλβέρα στην Κοζάνη, στις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των προγραμματισμένων εξετάσεών τους,  προκειμένου να κάνουν χρήση του διαθέσιμου τεχνικού εξοπλισμού.

Οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να προσέρχονται 30 λεπτά νωρίτερα από την ώρα έναρξης της εξέτασής τους για να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη θερμομέτρησή τους καθώς και η τακτοποίησή τους στους σταθμούς εργασίας.

Ανακοίνωση του καθηγητή κ.Ζησόπουλου

Με χαρά μου βλέπω ότι ακόμη και σήμερα παρακολουθείτε τις διαλέξεις.

Στο τηλέφωνο 2461068083 κάθε πρωϊ 6-9  όλο το καλοκαίρι απαντω στις ερωτησεις σας

(mail εκτακτης ανάγκης zissopoulosdim@gmail.com διότι τα αρχεία σας είναι πολύ μεγαλα και δεν έρχονται στο uowm.gr

Αμα χρειαστεί θα μπουμε στην άιθουσα 1

ΔΕΤ

Υλικο εδώ www.uowm.eu

Βιντεο εδώ https://www.youtube.com/playlist?list=PLByh49ku5z9-PeWPbJXGnpH_UdmwgHiTo

TEI

εχει ολοκληρο site https://sites.google.com/site/zisopoulosfintech/exetaseis-2020

δες τα βiντεο youtube DET PADYM ELLAS

και αναρτήστε περίληψη:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLByh49ku5z98VpePV8-UMLVwfmrnyPu9w

Αναφορά προβλημάτων για τις εξ’ αποστάσεως εξετάσεις

Για οποιαδήποτε απορία ή υποστήριξη χρειάζεστε σχετικά με τις εξ’ αποστάσεως εξετάσεις και τη χρήση των προγραμμάτων Moodle και Zoom, μπορείτε να απευθύνεστε στο email aff00190@uowm.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου φόρτου εργασίας, προτού προβείτε σε οποιοδήποτε αίτημα υποστήριξης θα πρέπει να έχετε διαβάσει και ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες που έχουν κοινοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο και το Τμήμα. Η υποστήριξη του τμήματος θα ανταποκρίνεται μόνο στις περιπτώσεις όπου οι συγκεκριμένες οδηγίες δε καλύπτουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, ή υπάρχουν τεχνικά ζητήματα που πρέπει να αναφερθούν.

2η δοκιμαστική εξέταση του τμήματος

Η 2η δοκιμαστική εξέταση του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 1.7.2020, σε 2 κύματα: 10:00-11:00 & 17:00-18:00. Μπορείτε να συμμετέχετε σε όποιο από τα δύο επιθυμείτε.
Η διαδικασία απλοποιήθηκε, καθώς αφαιρέθηκε η υποχρεωτική χρήση του Safe Exam Browser. Παρακαλώ δείτε, εκ νέου, τα βήματα της διαδικασίας.

Ανακοίνωση σχετικά με τις απαλλακτικές εργασίες

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα εξεταστούν σε μαθήματα με τη μέθοδο της Απαλλακτικής Εργασίας να τηρούνε τις ημερομηνίες υποβολής των εργασιών τους που έχουν ορίσει οι καθηγητές τους  Οι ημερομηνίες που υπάρχουν στο Πρόγραμμα εξετάσεων είναι ενδεικτικές για τη μορφή της απαλλακτικής εργασίας.

Ανακοίνωση για το μάθημα Ανάλυση και Σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων

Η εξέταση του μαθήματος “Ανάλυση και Σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων” (μεταβατικό εξάμηνο) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26.6.20, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα, έτσι όπως έχει ανακοινωθεί στο eClass του μαθήματος.
Λεπτομέρειες για την εικονική αίθουσα διενέργειας της διαδικασίας αναφέρονται στο eClass.
Ο διδάσκων,
Βαγγέλης Σαπρίκης

Δοκιμαστικές εξετάσεις 24/06/2020 (Moodle)

Καλούμε τους φοιτητές του Τμήματος να συμμετάσχουν στις αυριανές δοκιμαστικές εξετάσεις, προκειμένου να εξοικειωθούν με τη χρήση της πλατφόρμας «moodle». Η συμμετοχή θα γίνει μέσω του link https://exams.uowm.gr/, χρησιμοποιώντας για την εισαγωγή τον ιδρυματικό λογαριασμό.

Παρακαλούνται πριν προχωρήσουν στην είσοδο, να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται στην παραπάνω ιστοσελίδα (ιδιαίτερα ότι αφορά το Safe Exam Browser) και να δουν τα σχετικά video.

Οι δοκιμαστικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και στις ώρες 11:00-12:00.