Κατάθεση αίτησης για τη λήψη πτυχίου Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Ορθή επανάληψη)

Καλούνται οι φοιτητές που εισήχθησαν στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κατά τα ακαδ. έτη 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017 έχουν εξεταστεί επιτυχώς στα απαιτούμενα για τη λήψη πτυχίου υποχρεωτικά και μαθήματα επιλογής του πρώτου κύκλου σπουδών του Τμήματος ΤΕΙ εισαγωγής τους, έχουν ολοκληρώσει την Πρακτική άσκηση και θα ολοκληρώσουν την πτυχιακή τους στην εξέταση που θα γίνει την 22/10/2020 και δεν έχουν υπερβεί το 12ο εξάμηνο φοίτησης, να καταθέσουν αίτηση για τη λήψη πτυχίου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 21 του ν. 4610/2019, έως τις 22/10/2020, διαφορετικά μέσα σε εξήντα (60) ημέρες από την ανάρτηση της βαθμολογίας στο τελευταίο μάθημα της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου 2020 (θα ανακοινωθεί η σχετική ημερομηνία μετά την ανάρτηση του τελευταίου μαθήματος).

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα παρακολουθήσουν τα επιπλέον έξι (6) μεταβατικά μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (3 μαθήματα στο χειμερινό και 3 μαθήματα στο εαρινό)για να λάβουν πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Η αίτηση θα αποστέλλεται  υπογεγραμμένη  με e-mail στη Γραμματεία του Τμήματος (mst@uowm.gr).

Η Πρόεδρος του Τμήματος

Τριαντάρη Σωτηρία

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΑΙΤΗΣΗ-ΓΙΑ-ΛΗΨΗ-ΠΤΥΧΙΟΥ-ΠΑΝΕΠΙΣΤ.-ΕΚΠ

Ανακοίνωση για δευτεροετείς φοιτητές (εισαγωγή 2019-2020)-Δηλώσεις

Αγαπητοί φοιτητές το πρόγραμμα Σπουδών έχει αλλάξει για το Ακαδημαικό Έτος 2020-2021

Όποιος χρωστάει κάποιο μάθημα από το 1ο εξάμηνο και πρέπει να το δηλώσει θα το δηλώνει σύμφωνα με την αντιστοίχιση (ΑΡΧΕΙΟ EXCEL)

πχ κάποιος που χρωστάει το μάθημα DET105 Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (παλιο πρόγραμμα) θα δηλώσει το μάθημα DET105Εισαγωγή στη Διοικητική Επιστήμη(ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ)

Το μάθημα DET104 Εισαγωγή στο Δίκαιο δε θα ξαναδιδαχθεί. Οι φοιτητές που το περάσανε θα κρατήσουν το βαθμό και το μάθημα, ενώ οι υπόλοιποι που δε το περάσανε δε θα το δώσουν.   

Όλοι οι φοιτητές υποχρεωτικά πρέπει να δηλώσουν και να περάσουν το μάθημα DET107 Παιδαγωγική και Φιλοσοφία της Παιδείας

Οι φοιτητές που δεν περάσανε το μάθημα του 2ου εξαμήνου DET205 Στατιστική για τη Διοικητική Επιστήμη του παλιού προγράμματος Σπουδών μπορούν να το  παρακολουθήσουν και θα εξεταστούνε στο χειμερινό στο μάθημα DET 108 Στατιστική στη Διοικητική Επιστήμη I  όμως θα το δηλώνουν στο εαρινό εξάμηνο ως DET205 Στατιστική για τη Διοικητική Επιστήμη. Οι φοιτητές που δεν περάσανε το μάθημα DET205 Στατιστική για τη Διοικητική Επιστήμη στο παλιό πρόγραμμα να στείλουν email στο mst@uowm.gr με τα στοιχεία τους ( ΑΜ Επίθετο και Όνομα και τηλέφωνο και Δίπλα το μάθημα DET205 Στατιστική για τη Διοικητική Επιστήμη)

Οι Δηλώσεις θα ανοίξουν αύριο 7/10/2020 και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 31/10/2020. Μη βιαστείτε να οριστικοποιήσετε  

Θα δηλώσετε τα μαθήματα του Γ εξαμήνου και ότι χρωστάτε από το Α’ εξάμηνο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΛΙΟΥ ΔΕΤ ΜΕ ΝΕΟ ΔΕΤ.Α εξάμηνο