Ανακοίνωση του καθηγητή κ.Ζησόπουλου

Με χαρά μου βλέπω ότι ακόμη και σήμερα παρακολουθείτε τις διαλέξεις.

Στο τηλέφωνο 2461068083 κάθε πρωϊ 6-9  όλο το καλοκαίρι απαντω στις ερωτησεις σας

(mail εκτακτης ανάγκης zissopoulosdim@gmail.com διότι τα αρχεία σας είναι πολύ μεγαλα και δεν έρχονται στο uowm.gr

Αμα χρειαστεί θα μπουμε στην άιθουσα 1

ΔΕΤ

Υλικο εδώ www.uowm.eu

Βιντεο εδώ https://www.youtube.com/playlist?list=PLByh49ku5z9-PeWPbJXGnpH_UdmwgHiTo

TEI

εχει ολοκληρο site https://sites.google.com/site/zisopoulosfintech/exetaseis-2020

δες τα βiντεο youtube DET PADYM ELLAS

και αναρτήστε περίληψη:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLByh49ku5z98VpePV8-UMLVwfmrnyPu9w

Αναφορά προβλημάτων για τις εξ’ αποστάσεως εξετάσεις

Για οποιαδήποτε απορία ή υποστήριξη χρειάζεστε σχετικά με τις εξ’ αποστάσεως εξετάσεις και τη χρήση των προγραμμάτων Moodle και Zoom, μπορείτε να απευθύνεστε στο email aff00190@uowm.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου φόρτου εργασίας, προτού προβείτε σε οποιοδήποτε αίτημα υποστήριξης θα πρέπει να έχετε διαβάσει και ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες που έχουν κοινοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο και το Τμήμα. Η υποστήριξη του τμήματος θα ανταποκρίνεται μόνο στις περιπτώσεις όπου οι συγκεκριμένες οδηγίες δε καλύπτουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, ή υπάρχουν τεχνικά ζητήματα που πρέπει να αναφερθούν.

2η δοκιμαστική εξέταση του τμήματος

Η 2η δοκιμαστική εξέταση του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 1.7.2020, σε 2 κύματα: 10:00-11:00 & 17:00-18:00. Μπορείτε να συμμετέχετε σε όποιο από τα δύο επιθυμείτε.
Η διαδικασία απλοποιήθηκε, καθώς αφαιρέθηκε η υποχρεωτική χρήση του Safe Exam Browser. Παρακαλώ δείτε, εκ νέου, τα βήματα της διαδικασίας.

Ανακοίνωση προς τους/τις προπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής και της Σχολής Οικονομικών Επιστημών για την υποβολή αιτήσεων διαμονής στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου στην Κοζάνη και στα Κοίλα Κοζάνης

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση που αφορά στην υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων προπτυχιακών φοιτητών/ φοιτητριών για τη διαμονή στις φοιτητικές εστίες του Π.Δ.Μ., κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Επιπλέον επισυνάπτονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τα κατά περίπτωση επιπρόσθετα δικαιολογητικά, καθώς και δύο (2) υπεύθυνες δηλώσεις που κρίνονται απαραίτητες για τη διευκόλυνση παντός ενδιαφερομένου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Ανακοίνωση

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Υπεύθυνη δήλωση πρωτοετούς αδερφού

Υπεύθυνη δήλωση εστιών

Ανακοίνωση σχετικά με τις απαλλακτικές εργασίες

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα εξεταστούν σε μαθήματα με τη μέθοδο της Απαλλακτικής Εργασίας να τηρούνε τις ημερομηνίες υποβολής των εργασιών τους που έχουν ορίσει οι καθηγητές τους  Οι ημερομηνίες που υπάρχουν στο Πρόγραμμα εξετάσεων είναι ενδεικτικές για τη μορφή της απαλλακτικής εργασίας.

Ανακοίνωση για το μάθημα Ανάλυση και Σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων

Η εξέταση του μαθήματος “Ανάλυση και Σχεδιασμός Πληροφοριακών Συστημάτων” (μεταβατικό εξάμηνο) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26.6.20, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα, έτσι όπως έχει ανακοινωθεί στο eClass του μαθήματος.
Λεπτομέρειες για την εικονική αίθουσα διενέργειας της διαδικασίας αναφέρονται στο eClass.
Ο διδάσκων,
Βαγγέλης Σαπρίκης