Διόρθωση χθεσινής ανακοίνωσης

Η τρίτη ομάδα: Θα αποστείλει το αρχείο φύλλο 3 των απαντήσεων της στο  mail:  serpan54@gmail.com από τις10:35 λεπτά μέχρι τις 10:55.

Να είστε συνεπείς στο χρόνο αποστολής γιατί καταγράφεται αυτόματα ο χρόνος που στάλθηκε το email σας. Μετά τις 10:20 δεν θα παίρνονται υπόψη οι αποστολές των απαντήσεων και δεν θα βαθμολογηθούν προς αποφυγή κάθε δεύτερης σκέψης.

Σερδάρης Παναγιώτης

Καθηγητής

Τελικές οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης “Αναπτυξιακή ψυχολογία”

Τη  Δευτέρα  1/06/2020 και ώρα 8:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η απαλλακτική πρόοδος στο γνωστικό αντικείμενο: “Αναπτυξιακή ψυχολογία”.

Σερδάρης Παναγιώτης

Καθηγητής

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Τελική Ανακοίνωση εξέτασης προόδου

Φύλλο απαντήσεων 1

Φύλλο απαντήσεων 2

Φύλλο απαντήσεων 3

Ανακοίνωση για το μάθημα της Μικροοικονομικής Ανάλυσης

Αγαπητοί Φοιτητές σας χαιρετώ.

Ελπίζω να είστε όλες και όλοι υγιείς! Λόγω δυσμενών συνθηκών από την πανδημία του COVID-19 γραπτές εξετάσεις στο μάθημα της Μικροοικονομικής Ανάλυσης δεν θα γίνουν.

Από τις εκ του νόμου επιλογές που έχουμε οι διδάσκοντες, εγώ επέλεξα την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ απαλλακτική εργασία.

Οι όροι και η διαδικασία υποβολής καθώς και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ απαλλακτικής εργασίας υπάρχουν στο e class του μαθήματος. Με την ευκαιρία της παρούσας ανακοίνωσης μπορούν όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στο e-class του μαθήματος να ζητήσουν να κάνουν εγγραφή , προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο υλικό του μαθήματος κ.τ.λ.

Να προσέχετε και να μείνετε ασφαλείς.

Ο καθηγητής σας,
Δρ. Σπινθηρόπουλος Κωνσταντίνος
Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας
Σχολή Οικονομικών Επιστημών
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Οδηγίες συμπλήρωσης Ερωτηματολογίου

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο 22/05/2020 ξεκινά η ηλεκτρονική αξιολόγηση του διδακτικού έργου των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, για το εαρινό εξάμηνο 2019-2020, από τους φοιτητές και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 29/05/2020.

Παρακαλούμε οι φοιτητές να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο https://qa.uowm.gr/ προκειμένου να προβούν στην αξιολόγηση των μαθημάτων.

Οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Οδηγίες συμπλήρωσης ερωτηματολογίου

Ανακοίνωση επαναλειτουργίας των εστιατορίων

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 θα ξεκινήσει η επαναλειτουργία όλων των εστιατορίων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με διανομή φαγητού αποκλειστικά σε πακέτο, λαμβάνοντας υπόψιν τα μέτρα πρόληψης για την προστασία της δημόσιας υγείας. Παρακαλούμε θερμά να τηρούνται οι κοινωνικές αποστάσεις ασφαλείας και όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η λειτουργία των εστιατορίων  έχει ως εξής: 
Κοζάνη, Κοίλα Κοζάνης, Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά
Καθημερινά  από 12:30 έως 16:00 διανομή γεύματος (μεσημεριανού)
Καθημερινά από 16:00 έως 19:30 διανομή δείπνου

Πτολεμαΐδα
Καθημερινά  από 12:30 έως 15:30 διανομή γεύματος (μεσημεριανού)
Καθημερινά από 16:30 έως 19:00 διανομή δείπνου

Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας

Ανακοίνωση από την καθηγήτρια κ. Χαριτούδη

Οι φοιτητές που παρακολουθούνε τα μαθήματα της κας Χαριτούδη Αντικειμενοστραφής Προγραμματισμός και Πληροφοριακά Συστήματα και Ιστοσελίδες πρέπει να παραδώσουν τις εργασίες τους το αργότερο μέχρι 2/6/2020. Οι εργασίες θα είναι σε συμπιεσμένα αρχεία με το όνομα του φοιτητή και θα σταλούν στο e-class με μήνυμα (email )

Η καθηγήτρια

Χαριτούδη Γεωργία

Ανακοίνωση από τον καθηγητή κ. Σερδάρη

Αγαπητοί φοιτητές/τριες στις 1/06/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η απαλλακτική πρόοδος στο γνωστικό αντικείμενο: «Αναπτυξιακή ψυχολογία» Τα κεφάλαια που πρέπει να μελετήσετε είναι :5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο,  16ο, & 17ο. Από το βιβλίο «ψυχολογία της προσωπικότητας» που έχετε παραλάβει από τον ΕΥΔΟΞΟ.

Τελικές οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης και εισόδου στο site και σε ποια αίθουσα Τηλεκπαίδευσης θα μπείτε θα πάρετε 25.05.2020. Παρακαλείστε να μελετήσετε την ύλη, έχετε αρκετό χρόνο, διότι μπορεί να μην υπάρξει δεύτερη ευκαιρία εξέτασης λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης που βιώνουμε. Επίσης υπάρχουν και άλλα μαθήματα στα οποία πρέπει να εξεταστούν συμφοιτητές/τριες σας και να μην είναι εφικτή άλλη ημερομηνία εξετάσεων, οπότε η επόμενη θα πραγματοποιηθεί την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Ο καθηγητής

Δρ Σερδάρης Παναγιώτης.

Ενημέρωση σχετικά με την επαναλειτουργία των φοιτητικών εστιών

Ενημέρωση σχετικά με τις οδηγίες της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες για την επαναλειτουργία των φοιτητικών εστιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Επαναλειτουργία Φοιτητικών Εστιών