Ανακοίνωση βαθμολόγιας προόδου κ. Σερδάρη

Αγαπητοί φοιτητές/τριες  καλημέρα σας,

Ο τρόπος που πραγματοποιήθηκε η πρόοδος αποδείχθηκε αδιάβλητος  και αμερόληπτος στη βαθμολογία σας.

Παρότι είχατε 10 ημέρες περίπου να προετοιμαστείτε, δεν ανταποκριθήκατε στις προσδοκίες μου, διότι το 24,8% επιτυχίας από τους 102 που έδωσαν την πρόοδο το  θεωρώ σχετικά λίγο.

Ελπίζω στην τελική εξέταση του Ιουνίου που θα βγει το πρόγραμμα εξετάσεων να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία. Η ύλη που θα έχετε είναι τα κεφάλαια 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο, 16ο,17ο, και 18ο, που θα ολοκληρωθεί στις 15.06.2020.

Οι οδηγίες και ο τρόπος εξέτασης θα είναι ο ίδιος όπως και στην πρόοδο, τις έχετε ήδη όπως και το φύλλο απαντήσεων για κάθε ομάδα.

Όσοι/σες επιθυμούν να ανεβάσουν το βαθμό τους μπορούν να επαναλάβουν την εξέταση αναλαμβάνοντας το ρίσκο να έχουν μικρότερο αποτέλεσμα και να απορριφθούν.

Έχετε αρκετό χρόνο μέχρι τις εξετάσεις να προετοιμαστείτε καλύτερα

Προσοχή: Στην τελική εξέταση δεν θα γίνει δεκτή η αποστολή των απαντήσεων από κινητά, ούτε η αποστολή δύο ή τρεις φορές του φύλου απαντήσεων με διαφορετικές απαντήσεις, θα λαμβάνεται υπόψη ως υποκλοπή ή αντιγραφή και θα απορρίπτεται  

Επισήμανση:  Στην κατάσταση όπου υπάρχει (παύλα)- είναι τα ονόματα αυτών που δεν έγραψαν το ΑΜ, ενώ σας τόνισα να γράψετε τα στοιχεία σας πλήρως. Το όνομα και το επίθετο είναι προσωπικά δεδομένα και απαγορεύεται να τα αναφέρω στην κατάσταση. Στείλε μου με mail το όνομάσας και τον αριθμό σας όπως οι υπόλοιποι  να κάνω συμπληρωματική κατάσταση

Καλή επιτυχία!

Δρ Σερδάρης Π.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΒΑΘΜΟΊ ΠΡΟΌΔΟΥ